Kokte reinsdyrtunger inneholder
93 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kokte reinsdyrtunger har ingen allergener
Kokte reinsdyrtunger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7004 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokte reinsdyrtunger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.92 | 275.45 | Kcal |
Protein | 4.64 | 13.75 | gram |
Karbohydrat | 0.60 | 1.78 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 0.74 | gram |
Fett | 7.94 | 23.54 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 3.62 | gram |
Salt | 1.02 | 3.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.53 | Kr 16.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 779 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,58 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask tungene. Kok opp vann med salt og krydder. Rens grønnsakene og del dem opp. Ha dem i vannet. Legg i tungene og la dem trekke i ca 2 timer.
Mens de er varme trekkes skinnet av. Skjær dem i skiver og anrett ammen med grønnsaker.
Serveres evt med saus, poteter, flatbrød, margbein osv
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2912)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-29
Oppdatert dato:2002-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift