Fotograf:Frukt.no Ved å lage din egen kornblanding, har du kontroll på ingrediensene. Og når du samtidig tilsetter oppkuttet frukt når du skal spise den, gjør du den ekstra sunn og fiberrik.
Oppskriften inneholder 305 Kalorier, 30 g Karbo, 11 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Nøtter, Peanøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Alt det tørre blandes sammen til en kornblanding.
Ved servering, så skjær opp frisk frukt og/eller bær å ha over kornblandingen. Her kan du bruke bananer, epler, druer, ananas, kiwi, bringebær, m.m.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32596)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kornblanding Innlagt dato:2016-10-16
Oppdatert dato:2016-10-16