Kremet klippfisksuppe



Kremet klippfisksuppe oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes
Lag en god kremet fiskesuppe med blant annet klippfisk, løk, purre og kremfløte. Dette er en oppskrift med få ingredienser hvor du lager brødkrutongene selv.

Oppskriften inneholder 149 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kremet klippfisksuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 7721 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grklippfisk, utvannet og renset
10stkpotet
1stkløk
1stkpurre
2dlolivenolje
1dlpinjekjerner
12dlgrønnsaksbuljong
3dlkremfløte
1dashsalt og pepper

Tilbehør

2skive(r)loff
3ssolivenolje




Næringsdeklarasjon for Kremet klippfisksuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier148.501 492.87Kcal
Protein9.2292.69gram
Karbohydrat6.9569.87gram
Kostfiber1.0510.56gram
Fett9.0891.28gram
Mettet fett2.5825.94gram
Salt2.3423.56gram
Pris på oppskriftenKr 4.49Kr 45.14Kroner
Hele oppskriften veier4 021 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo18,72 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær klippfisken i biter.
Kok potet, skrell og skjær i terninger.
Grovhakk løk og purre, og surr løken i olivenolje i en kasserolle til den blir blank, tilsett halvparten av purren og surr litt videre.
Ha i pinjekjerner og la surre i noen minutter
. Tilsett klippfisken og grønnsaksbuljong, og la det koke opp.
Ha i potetterningene og resten purren, og la det koke i ca. 5 minutter. Tilsett kremfløte og smak til med nykvernet pepper og litt salt.

Tilbehør
Skjær loffen i terninger og stek gylne i olivenolje.
Server suppen med brødkrutonger drysset over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31436)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2014-05-22
Oppdatert dato:2014-05-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørrfisksuppe.Tørrfisksuppe.
Denne retten har 97,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.
Denne retten har 106,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet klippfisksuppe.Kremet klippfisksuppe.
Denne retten har 148,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisksuppe med oliven og timian.Klippfisksuppe med oliven og timian.
Denne retten har 118,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.