Fotograf:
Bent Raanes
Lag en god kremet fiskesuppe med blant annet klippfisk, løk, purre og kremfløte. Dette er en oppskrift med få ingredienser hvor du lager brødkrutongene selv. Oppskriften inneholder
149 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kremet klippfisksuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7721 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kremet klippfisksuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.50 | 1 492.87 | Kcal |
Protein | 9.22 | 92.69 | gram |
Karbohydrat | 6.95 | 69.87 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 10.56 | gram |
Fett | 9.08 | 91.28 | gram |
Mettet fett | 2.58 | 25.94 | gram |
Salt | 2.34 | 23.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.49 | Kr 45.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 021 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær klippfisken i biter.
Kok potet, skrell og skjær i terninger.
Grovhakk løk og purre, og surr løken i olivenolje i en kasserolle til den blir blank, tilsett halvparten av purren og surr litt videre.
Ha i pinjekjerner og la surre i noen minutter
.
Tilsett klippfisken og grønnsaksbuljong, og la det koke opp.
Ha i potetterningene og resten purren, og la det koke i ca. 5 minutter.
Tilsett kremfløte og smak til med nykvernet pepper og litt salt.
Tilbehør
Skjær loffen i terninger og stek gylne i olivenolje.
Server suppen med brødkrutonger drysset over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31436)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Innlagt dato:2014-05-22
Oppdatert dato:2014-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift