Fotograf:Norges sjømatråd Klippfisk passer utmerket i suppe. Prøv denne smaksrike klippfiskoppskriften med oliven, timian, sellerirot og chili.
Oppskriften inneholder 118 Kalorier, 8 g Karbo, 12 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær klippfisk i terninger.
Finhakk chili og skjær vårløk i ringer, gulrot i staver og sellerirot i biter.
Fres chili og vårløk i en kasserolle med rapsolje til vårløken er blank.
Hell på hvitvin og la det koke litt ut.
Tilsett finhakket timian, vann og fiskebuljongterning, og gi det et oppkok.
Ha i gulrot, sellerirot og klippfiskenterningene, og la koke i ca. 5 minutter.
Skjær oliven i ringer og ha i suppen sammen med matfløte.
Gi suppen et oppkok, og smak til med salt og pepper.
Server klippfisksuppe med brød.
Tips : Fiskebuljong kan erstattes med grønnsaksbuljong.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 34211)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2018-08-01
Oppdatert dato:2018-08-01