Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kreps i champagne oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kreps i champagne



Kreps i champagne inneholder 204 Kalorier, 2 g Karbo, 2 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Kreps i champagne har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kreps i champagne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
36stkkreps
50grsmør
3stksjalottløk, finhakket
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1ssmarc de champagne eller cognac
2dltørr champagne (musserende vin)
2dlkremfløte eller crème fraîche
2krmCayennepepper
1ssestragon, hakket frisk




Næringsdeklarasjon for Kreps i champagne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier203.91333.80Kcal
Protein2.484.06gram
Karbohydrat2.013.29gram
Kostfiber0.370.61gram
Fett17.8129.15gram
Mettet fett11.4318.71gram
Alkohol3.56 %
Salt0.520.85gram
Pris på oppskriftenKr 17.63Kr 28.86Kroner
Hele oppskriften veier655 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Écrevisses au Champagne)

Gjør i stand krepsen ved å løfte opp halfinnen og vri ut den sorte strengen. Vask og tørk godt.

Smelt smøret i en sautépanne. Tilsett sjalottløk og fres den under omrøring ca 3 minutter til den er myk. Tilsett kreps og la trekke under omrøring ca 5 minutter. Krydre med sakt og pepper og hell i cognac. Tenn på og rist pannen til flammene har slukket. Tilsett musserende vin og kok opp. Legg på lokk og la det surre 5 minutter.

Ha krepsen over på et serveringsfat/bolle med en hullsleiv og hold den varm. La væsken få koke inn til det halve over sterk varme til sausen har tyknet noe. Smak til med kajennepepper og sil sausen over krepsen. Strø over hakket estragon og server fatet straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6238)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Frankrike
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere: 2527 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kreps Jambalaya.Kreps Jambalaya.
Denne retten har 127,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjøkreps naturell.Sjøkreps naturell.
Denne retten har 42,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.