Herlig og varmende. Urter og kryddere kan du bytte ut og prøve med helt andre "smaker". Herlig varmende spise i kulda. Oppskriften inneholder
63 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret gryte med vintertorsk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2833 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret gryte med vintertorsk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.17 | 223.98 | Kcal |
Protein | 8.42 | 29.85 | gram |
Karbohydrat | 5.51 | 19.54 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 2.84 | gram |
Fett | 0.65 | 2.30 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 0.28 | gram |
Salt | 1.12 | 3.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.79 | Kr 20.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 418 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i porsjonsstykker og dryss dem med salt, pepper, karve og kajenne. Rens og strimle paprika. Skjær poteter og kålrot i biter/terninger. Legg fisk og grønnsaker lagvis i en kjele.
Hell buljong over og press i hvitløk. La det trekke under lokk 12–15 minutter. Dryss hakkede urter over og server med godt bakverk (gjerne lunt).
Tilsett evt. rensede, kokte blåskjell (eller reker) like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 25819)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-17
Oppdatert dato:2009-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift