Kylling i wok med mais inneholder
142 Kalorier,
15 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kylling i wok med mais har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Nøtter, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling i wok med mais er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4993 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling i wok med mais!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.58 | 646.14 | Kcal |
Protein | 11.44 | 52.21 | gram |
Karbohydrat | 14.59 | 66.59 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 5.39 | gram |
Fett | 3.90 | 17.80 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 2.28 | gram |
Salt | 0.49 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.91 | Kr 31.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 826 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kyllingen i en skål og rør de sammen med melet.
Tilsett pisket eggehvite og sesamolje.
Alt røres godt i sammen.
Oljen varmes opp og mandlene ristes lett.
Ta de opp og legg de på kjøkenpapir.
Hell kyllingen oppi og resten av oljen, og stek under sterk varme til alle stykkene er brune og gjennomstekte.
Tilsett løk og surr i 2 minutter til. Tilsett soyasaus, sitronsaft, og ingefærøl.
Rør inn mais og surr til sausen glinser.
Dryss mandlene i og server med en gang.
Bruk ris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967012)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-31
Oppdatert dato:2002-03-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift