| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 81.33 | 327.23 | Kcal | |
| Protein | 6.42 | 25.83 | gram | |
| Karbohydrat | 9.26 | 37.26 | gram | |
| Kostfiber | 0.80 | 3.22 | gram | |
| Fett | 1.89 | 7.60 | gram | |
| Mettet fett | 0.41 | 1.65 | gram | |
| Salt | 0.67 | 2.68 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 5.62 | Kr 22.61 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 609 totalt | 402 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 45,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kyllingwok med spretne grønnsaker.
Pad Piew Hwan Gai (Sur-søt kylling).
Kylling i stekt ris.
Wok med kylling og sursøt saus.
Gul wok med indisk vri.
Wokpanne med kylling.
Kyllingwok 2.
Kyllingwok med nudler og grønnsaker.
Kyllingwok med purre og sur-søt saus.
Urtemarinerte kyllingstrimler med shiitakesop.
Kylling med basilikum og broccoli.
Pad Thai med kylling.
Indonesisk kylling-wok.
Wok med kylling og grønnsaker.
Phat thai (stekte nudler).
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.