Fotograf:
Kylling.no
Kylling med hjemmelaget pasta inneholder
143 Kalorier,
13 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kylling med hjemmelaget pasta har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med hjemmelaget pasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7866 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med hjemmelaget pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.01 | 898.43 | Kcal |
Protein | 11.34 | 71.24 | gram |
Karbohydrat | 12.79 | 80.35 | gram |
Kostfiber | 2.23 | 14.01 | gram |
Fett | 4.67 | 29.34 | gram |
Mettet fett | 2.18 | 13.70 | gram |
Salt | 0.71 | 4.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.45 | Kr 34.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 256 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett hvetemel og rør blandingen jevn.
2. Ta kjelen av platen. Tilsett litt og litt av melken og rør klumpfritt mellom hver gang.
3. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp mens du rører godt.
4. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt.
og pepper.
5. Stek kyllingfiletene i en panne med smør på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
6. La filetene hvile 2-3 minutter før de skjæres i skiver.
7. Skjær gulrot og squash på langs med en ostehøvel, slik at det blir lange, tynne strimler. Kok dem i 2-3 minutter. Ha i kokt pasta og varm opp.
8. Hell av vannet og bland pasta og grønnsaker i ostesausen.
9. Ha pasta og kyllingskiver på tallerkener. Pynt gjerne med friske urter.
Hjemmelaget pasta - trinn for trinn:
1. Sikt melet i en liten haug på arbeidsbordet.
2. Lag en fordypning midt i haugen og ha i salt, egg og olje.
3. Bland ingrediensene sammen med en gaffel. Deretter knar du deigen godt til den blir sammenhengende smidig. Bruk hendene.
4. Sett deigen til side, og la den hvile ca. 20 minutter du kjevler den ut så tynt og jevnt som mulig.
5. Brett deigen i tre. Bruk en linjal og skjær ca.1 cm brede bånd (tagliatelle) med en pizzatrinse.
6. Kok pastaen i lettsaltet vann 2-3 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26501)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-20
Oppdatert dato:2009-10-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift