Kyllingerulade med pestofyll inneholder
52 Kalorier,
0 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kyllingerulade med pestofyll har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingerulade med pestofyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3241 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingerulade med pestofyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 52.27 | 223.45 | Kcal |
Protein | 9.58 | 40.95 | gram |
Karbohydrat | 0.18 | 0.77 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 1.47 | 6.28 | gram |
Mettet fett | 0.54 | 2.31 | gram |
Salt | 0.65 | 2.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.24 | Kr 22.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 565 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del en frysepose. Legg et enkelt bryst ned på den ene halvdel en fryseposen og brett den andre halvdel av plastikposen over. Brystet bankes forsiktig flatt (5 mm).
Gjenta prosessen med de andre bryst og krydre dem deretter med salt og pepper. Lag 6 stykker alufolie á 20 x 20 cm. Rør ca. noen ss pesto med rasp til det tykner og oljen er lett oppsugd. Smør et jevnt lag på hver av de utbankede bryster.
La en kant være fri på ca. 5 mm. Begynn å rulle brystene sammen fra den smale ende og legg dem på alufolien, som vikles godt om og snøres i endene.
I en dyp sautepanne varmes hønsebuljongen til midels varme. Legg de sammenrullede kyllingerulader i den varme buljong og pocher dem ca. 20 min, vend dem av og til, til de kjennes faste.
Ta ruladene opp og sett dem tilside.
Buljongen kokes inn ved sterk varme til ca. 250 ml og pisk smørstykkene i. Ved servering skjæres ruladene i 5 mm tynne skiver og serveres med den smørpiskede hønsebuljong.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22891)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-02
Oppdatert dato:2006-10-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift