Kyllingfilet i vårlig smaks-eldorado inneholder
56 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet i vårlig smaks-eldorado har ingen allergener
Kyllingfilet i vårlig smaks-eldorado er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3136 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet i vårlig smaks-eldorado!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.24 | 261.09 | Kcal |
Protein | 9.44 | 43.83 | gram |
Karbohydrat | 1.97 | 9.15 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 5.80 | gram |
Fett | 0.90 | 4.18 | gram |
Mettet fett | 0.22 | 1.02 | gram |
Salt | 0.07 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.39 | Kr 34.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 929 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kyllingfiletene i 3-4 minutter på hver side i en middels varm panne. Ha på salt og pepper og gjerne ditt favoritt-urtekrydder. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter mens du lager den vårlige smaks-eldoradoen.
Finhakk løk. Skyll spinaten godt. Del hver asparges i fire biter og tomatene i små terninger. Fres løken i smør til den er blank. Ha i spinaten og stek videre 2-3 minutter. Bland inn asparges og tomater til slutt og la det bli varmt. Smak til med litt salt og pepper. Server med båndspagetti eller annen pasta
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968158)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift