Kyllinggryte med okra inneholder
82 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kyllinggryte med okra har ingen allergener
Kyllinggryte med okra er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllinggryte med okra!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.27 | 615.34 | Kcal |
Protein | 11.11 | 83.10 | gram |
Karbohydrat | 1.53 | 11.44 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 7.18 | gram |
Fett | 3.31 | 24.76 | gram |
Mettet fett | 0.76 | 5.68 | gram |
Salt | 0.21 | 1.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.59 | Kr 34.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 992 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
(Kotopoulo me Bamies)
Skyll kyllingstykkene og tørk dem godt med kjøkkenpapir. Varm oljen i en stor kasserolle og stek kyllingstykkene pent brune på alle sider, stek i flere omganger.
Ta opp kyllingen. Ha løk i oljen og stek til den er gyllen. Ha kyllingstykkene tilbake i kasserollen sammen med tomater, tomatpuré, buljong, oregano og litt salt og pepper. Legg på lokk og la gryten koke på svak varme i 30 minutter.
Rens i mellomtiden okraen, skjær av den ytterste delen av stilkfestet, men skjær av så lite som mulig. Dypp okraen i en bolle med kaldt vann og la den renne av. Legg den på toppen av kyllinggryten og rist forsiktig på kasserollen. Dryss på litt mer salt og pepper og legg lokk på. Kok på svak varme i 30 minutter. Ikke rør gryten etter at okraen er tilsatt, bare rist forsiktig på kasserollen av og til.
Server kokte eller stekte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6435)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Hellas
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere:
6895 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift