Lady Goldenglow 2 inneholder
318 Kalorier,
50 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Lady Goldenglow 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lady Goldenglow 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8804 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lady Goldenglow 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 317.69 | 5 393.20 | 449.43 | Kcal |
Protein | 4.06 | 68.92 | 5.74 | gram |
Karbohydrat | 49.81 | 845.59 | 70.47 | gram |
Kostfiber | 1.56 | 26.48 | 2.21 | gram |
Fett | 11.01 | 186.91 | 15.58 | gram |
Mettet fett | 6.55 | 111.19 | 9.27 | gram |
Salt | 0.37 | 6.22 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.27 | Kr 55.51 | Kr 4.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 698 totalt | 1 698 pr porsj | 141 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker hvitt. Rør inn de hele eggene, ett om gangen. Tilsett revet fruktskall,melk, mel og bakepulver vekselsvis. Stivpisk eggehviten med saltet. Vend hviten inn i røren.Tilsett kakao i halvparten av røren. Legg begge rørene skjevis i en smurt form på 24 cm. i diameter. Da blir kaken marmorert. Stek kaken på nederste rille ved 180 C ca. 45 minutter. Prøv med kakenål om kaken er ferdig. Avkjøl på rist.
Del den i to.
Til fyllen røres smør, melis, appelsinsaft, skall og fruktkjøtt sammen i en bolle. Fruktkjøttet skal være fritt for skinn og kjerner, ellers blir det beskt.Rør inn eggehviten til slutt. Stryk noe av smørkremen oppå den bunnen som skal ligge på toppen. Bland smeltet sjokolade i resten av fullen.Legg sammen bunnene med sjokoladefyllen imellom. Spar noe av fyllen til pynt på kaken. Pynt med revet sjokolade eller sjokoladefigurer oppå kaken. Kaken er meget holdbar i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21081)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-06
Oppdatert dato:2005-12-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift