Fotograf:
Norges sjømatråd
Laks med grønnsaker og ingefærsaus inneholder
168 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Laks med grønnsaker og ingefærsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sesam, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laks med grønnsaker og ingefærsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4728 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laks med grønnsaker og ingefærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 167.86 | 834.89 | Kcal |
Protein | 9.95 | 49.49 | gram |
Karbohydrat | 14.40 | 71.62 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 5.57 | gram |
Fett | 7.58 | 37.70 | gram |
Mettet fett | 1.53 | 7.61 | gram |
Salt | 0.78 | 3.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.02 | Kr 44.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 990 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 175 grader.
Skjær laksen i serveringsstykke og legg dem i en smurt ildfast form. Pensle laksestykkene med teriyakisausen og sett dem i stekeovnen i 15-18 minutter. Pensle et par ganger i løpet av steketiden.
Kok nudlene.
Smak yoghurten til med ingefær, salt og pepper. Stek grønnsakene raskt i olje i en wokpanne eller stekepanne. Tilsett nudlene og smak til med salt og pepper.
Server nudelblandingen sammen med den stekte laksen og resten av teriyakisausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23412)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-08
Oppdatert dato:2007-02-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift