Fotograf:
Norges sjømatråd
Laksepakke med hvitløk inneholder
207 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Laksepakke med hvitløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksepakke med hvitløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laksepakke med hvitløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.43 | 563.02 | Kcal |
Protein | 15.20 | 41.26 | gram |
Karbohydrat | 1.54 | 4.18 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 1.19 | gram |
Fett | 15.51 | 42.10 | gram |
Mettet fett | 2.74 | 7.44 | gram |
Salt | 0.09 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.99 | Kr 43.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 086 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,96 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 til 200 grader.
Bruker du aluminiumsfolie trenger du litt høyere temperatur enn om du bruker bakepapir. Del laksefileten i 4 like stykker.
Fordel strimler med rød paprika på arkene. Legg et stykke laks over paprikastrimlene. Fordel gule paprikastrimler og hvitløkbåter over fiskestykkene.
Dryss over litt salt, pepper og kajennepepper. Legg på noen blader frisk basilikum og litt frisk timian og drypp til slutt en spiseskje olivenolje i hver laksepakke.
Lag en tett pakke som likevel er slik at det er et luftrom over fisken inni pakken. Legg pakkene i langpanne og sett dem i stekeovn ved 180 grader i ca 20 minutter.
Kok ris og lag en salat, mens du venter. Legg hver fiskepakke over på en varm tallerken og server ris og salat ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23408)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-08
Oppdatert dato:2007-02-08
Lesere:
4990 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift