Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Laksesylte på ingefær-crème frâiche oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Laksesylte på ingefær-crème frâiche



Laksesylte på ingefær-crème frâiche inneholder 100 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Laksesylte på ingefær-crème frâiche har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Laksesylte på ingefær-crème frâiche er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Sylte:

400grren laksefilet
400grgrønnsaker, bestående av:
gulrøtter
purre
engelsk selleri
bønner
minimais
1literfisk- eller hønsebuljong (terning + vann)
12blad(er)gelatin

krem:

2,5dlcreme fraiche
50grsyltet ingefær
1dashsalt
1dashpepper
engelsk saus

Pynt:

Hodesalat (kun de små hjertebladene)
lime
frisk dill




Næringsdeklarasjon for Laksesylte på ingefær-crème frâiche!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99.75526.85Kcal
Protein6.2533.01gram
Karbohydrat1.799.45gram
Kostfiber0.542.85gram
Fett7.3939.03gram
Mettet fett3.1016.37gram
Salt0.281.49gram
Pris på oppskriftenKr 5.90Kr 31.16Kroner
Hele oppskriften veier2 113 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,17 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sylte:
Laksefileten skjæres i 2 cm tykke strimler. Disse dampes eller stekes, til fisken merkes fast ca. 2-3 minutter og avkjøles. Grønnsakene skjæres i strimler, blancheres og avkjøles. Deretter legges laks og grønnsaker lagvis i en avlang Alu-form, ca. 1 l. Klar fisk- eller hønsebuljong varmes og tilsettes den oppbløtte gelatin. Den varme gele avkjøles lett og helles over laks og grønnsaker. Det hele settes deretter på kjøl til dagen etter.

Ingefær crème frâiche:
Creme fraiche blandes opp med friskhakket syltet ingefær og smakes til med salt, pepper og litt engelsk saus.

Anretning:
Neste dag skjæres sylten i 2 cm tykke skiver, anrettes på salat-hjerter og serveres med ingefær-crème frâichen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23386)
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-11
Oppdatert dato:2007-02-11
Lesere: 2608 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Laksepaté 3.Laksepaté 3.
Denne retten har 160,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet laks 3.Gravet laks 3.
Denne retten har 208,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.