Fotograf:
Mat.no
Lammerull 1 inneholder
225 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Lammerull 1 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammerull 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6670 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammerull 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.72 | 778.13 | Kcal |
Protein | 13.21 | 45.74 | gram |
Karbohydrat | 1.10 | 3.81 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 2.01 | gram |
Fett | 18.48 | 63.99 | gram |
Mettet fett | 7.91 | 27.39 | gram |
Salt | 0.23 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.35 | Kr 32.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 078 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,95 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt flesket i små biter og stek det srøtt i olje og legg det på kjøkkenpapir
Skjær løk og paprika i terninger og fres sammen med presset hvitløk. Avkjøl i dørslag.
Bland alt sammen med farsen og tilsett krydder
Legg lammesiden utover og smør innsiden med farsen.
Rull sammen og bind med hyssing.
Gni den inn med olje, timian, rosmarin, salt og pepper.
Pakk den inn i ett klede og la den trekke i kraft i ca 1 time.
Steketermometer skal vise 68 grader.
Avkjøl under press.
Spises kald til varm saus og grønnsaker.
Brukes og som pålegg til jule frokoster.
Kan fryses både kokt og rå.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966754)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift