Lammerull 1





Lammerull 1 oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Lammerull 1 inneholder 228 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Lammerull 1 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lammerull 1 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stklammeside
100grflesk
1stkløk
1stkrød paprika
1stkgrønn paprika
2feddhvitløk
200grmedisterfarse
salt og hvit pepper
1sstimian¨
1ssrosmarin
1dashsmør til steking
Kraft til trekking av rullen.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Lammerull 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier228.21790.22Kcal
Protein13.0645.22gram
Karbohydrat1.103.81gram
Kostfiber0.602.08gram
Fett18.9365.55gram
Mettet fett8.1128.08gram
Salt0.220.75gram
Pris på oppskriftenKr 9.35Kr 32.38Kroner
Hele oppskriften veier2 078 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt flesket i små biter og stek det srøtt i olje og legg det på kjøkkenpapir
Skjær løk og paprika i terninger og fres sammen med presset hvitløk. Avkjøl i dørslag.
Bland alt sammen med farsen og tilsett krydder

Legg lammesiden utover og smør innsiden med farsen.
Rull sammen og bind med hyssing.
Gni den inn med olje, timian, rosmarin, salt og pepper.
Pakk den inn i ett klede og la den trekke i kraft i ca 1 time.
Steketermometer skal vise 68 grader.
Avkjøl under press.

Spises kald til varm saus og grønnsaker.
Brukes og som pålegg til jule frokoster.
Kan fryses både kokt og rå.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966754)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Lesere: 3997 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klassisk lammerull.Klassisk lammerull.
Denne retten har 71,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammerull 4.Lammerull 4.
Denne retten har 146,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammerull 1.Lammerull 1.
Denne retten har 228,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammerull til jul.Lammerull til jul.
Denne retten har 183,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammerull med lime.Lammerull med lime.
Denne retten har 100,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammerull med purre.Lammerull med purre.
Denne retten har 80,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammerull 2.Lammerull 2.
Denne retten har 186,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.