Fotograf:Rosemarie Pettersen Taco med fisk er godt, men vanligvis ser man oppskrifter med laks. Her bruker vi lange som er en ganske fast og kompakt fisk som passer fint i taco. Servert med avocado skiver og i vårt tilfelle majones er dette snadder
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Langetaco med avocado med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
185.90
752.06
376.03
Kcal
Protein
7.78
31.47
15.74
gram
Karbohydrat
13.65
55.22
27.61
gram
Kostfiber
1.58
6.39
3.20
gram
Fett
10.78
43.61
21.81
gram
Mettet fett
1.41
5.70
2.85
gram
Salt
0.95
3.84
1.92
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.30
Kr 33.58
Kr 16.79
.-
Hele oppskriften veier
1 618 totalt
405 pr porsj
202 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
lefser
Skjær langefiletene i 2 cm store terninger. Ha de i en plastose sammen med tacokrydderet, vend og bland godt sammen. Alle sidene skal dekkes. Stek fisken i litt rapsolje på middels varme i 6 – 8 minutter. Husk å vende dem slik at alle sidene blir stekt.
Skjær opp avocado, rødkål, mango, chili og rasp ost.
Fordel utover lefsene og dryss ost over. Legg ett par striper majones på og skvis litt limejuice over.
Man kan evt servere sømme ved siden av.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33572)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2018-01-13
Oppdatert dato:2018-01-13
Lesere: 585 totalt.