Fotograf:Rosemarie Pettersen Taco med fisk er godt, men vanligvis ser man oppskrifter med laks. Her bruker vi lange som er en ganske fast og kompakt fisk som passer fint i taco. Servert med avocado skiver og i vårt tilfelle majones er dette snadder
Skjær langefiletene i 2 cm store terninger. Ha de i en plastose sammen med tacokrydderet, vend og bland godt sammen. Alle sidene skal dekkes. Stek fisken i litt rapsolje på middels varme i 6 – 8 minutter. Husk å vende dem slik at alle sidene blir stekt.
Skjær opp avocado, rødkål, mango, chili og rasp ost.
Fordel utover lefsene og dryss ost over. Legg ett par striper majones på og skvis litt limejuice over.
Man kan evt servere sømme ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33572)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2018-01-13
Oppdatert dato:2018-01-13