Lillehammerkake inneholder
365 Kalorier,
40 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Lillehammerkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lillehammerkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6700 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lillehammerkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 364.57 | 4 731.68 | 394.31 | Kcal |
Protein | 5.16 | 66.97 | 5.58 | gram |
Karbohydrat | 39.63 | 514.35 | 42.86 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 20.51 | 1.71 | gram |
Fett | 20.04 | 260.10 | 21.67 | gram |
Alkohol | 0.27 % | 3.50 | 0.29 | gram |
Mettet fett | 12.18 | 158.08 | 13.17 | gram |
Salt | 0.51 | 6.58 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.36 | Kr 43.61 | Kr 3.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 298 totalt | 1 298 pr porsj | 108 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smør og hell det over sukkeret.
Rør i eggene ett av gangen.
Ha så i sukat, rosiner, hele mandler, eplet i skiver, appelsin og sitronskall.
Rør så i mel og bakepulver. Konjakk til slutt.
Stekes i smurt form i 60 minutter. 225 grader
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 666)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-08-03
Oppdatert dato:2002-08-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift