Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Linse-tomatsalat oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Linse-tomatsalat



Linse-tomatsalat inneholder 106 Kalorier, 15 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Linse-tomatsalat har beregnet å ha følgende allergener Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Linse-tomatsalat er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dllinser fra le Puy
1stkløk
1stang(stenger)bladselleri
10stkhel pepper
1stklaurbærblad
150grcherrytomater
1stkgrønn paprika
75grcornichoner
0,5stkrødløk
0,5bunt(er)persille
1ssolivenolje
1ssbalsamicovineddik
1feddhvitløk




Næringsdeklarasjon for Linse-tomatsalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.00234.79Kcal
Protein6.3113.98gram
Karbohydrat14.9033.00gram
Kostfiber3.838.48gram
Fett1.503.32gram
Mettet fett0.210.47gram
Salt0.010.03gram
Pris på oppskriftenKr 5.08Kr 11.25Kroner
Hele oppskriften veier886 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll linsene og rens dem for småsten og andre urenheter. Sett dem i kok i ½ l vann tilsatt 1 ts salt. Skum av og tilsett løk, bladselleri, stilkene fra persillen, laurbær og de hele pepperkorn, i en peppersil. Kok linsene ved svak varme til de er møre, ca. 40 min.
Hell kokevannet fra linsene og fjern løk, bladselleri, persillestilke og pepper. Ha linsene i et fat og stenk med olje og vineddik. Vend presset hvitløk i.
Halvér cherrytomatene. Skjær paprikaen i terninger og skjær cornichonene i skiver. Hakk rødløk og persille fint.
Bland paprikaer, cornichoner, rødløk og persille med linsene. Pynt med de halve cherrytomater.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27817)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-11-14
Oppdatert dato:2010-11-14
Lesere: 1724 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.