Oppskriften inneholder 189 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør creme fraiche sammen med pisket fløte og tomatpure. Rør i sherry og worcestershiresaus, og smak til med salt og cayennepepper. Vend LobNobs i dressingen, gjem noen biter til pynt.
Skjær salaten i strimler og legg litt i bunnen av porsjonsglassene. Fyll på med saus og salat lagvis. Pynt med LobNobs, sitronskiver og litt dill på toppen.
Serveres kaldt, gjerne med hvitløksbaguetter, toast eller flutes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 28044)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2018-03-05