Loff med valmuefrø inneholder
377 Kalorier,
54 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Loff med valmuefrø har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Loff med valmuefrø er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7050 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Loff med valmuefrø med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 376.93 | 3 432.10 | 171.60 | Kcal |
Protein | 10.77 | 98.07 | 4.90 | gram |
Karbohydrat | 54.06 | 492.24 | 24.61 | gram |
Kostfiber | 4.31 | 39.24 | 1.96 | gram |
Fett | 12.11 | 110.27 | 5.51 | gram |
Mettet fett | 6.30 | 57.36 | 2.87 | gram |
Salt | 1.66 | 15.13 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.67 | Kr 24.31 | Kr 1.22 | .- |
Hele oppskriften veier | 911 totalt | 911 pr porsj | 46 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Rør gjæren ut i sukker og 2 ss lunkent vann. Sett den på et lunt sted et par minutter. Smuldre smøret med mel og salt. Lag en fordypning og hell i egget. Tilsett gjærblandingen og lunkent vann til deigen er passe fast og smidig. Elt deigen godt. Sett den lunt til heving ca 45 min. Arbeid deigen på ny. Del den i tre deler, en stor, en mellomstor og en liten. Del hver av disse deler i tre. Hvert emne trilles til lange pølser og flettes. Legg først den største fletten på en smurt stekeplate, dernest den mellomstore oppå. Legg den minste øverst. Pensle med sammenvispet eggeplomme. Dryss på rikelig med med valmuefrø. Etterhev ca. 15 min. Stek loffen varm på 210 C i ca 15 min. Sett ned ovnen til 160 C og stek loffen videre 45 min. Avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12821)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift