En middelhavssalat med proteinrike LobNobs. Mettende og næringsrik, og greit når du vil ha fisk til middag i stedet for kjøtt.
Du har sikkert hørt at vitamin D er viktig for kalsiumopptaket. LobNobs er rik på vitamin D og kan bidra til normalt opptak og utnyttelse av kalsium fra fetaosten. Spis minst 1/2 pakke LobNobs for gunstig virkning av vitamin D.
Oppskriften inneholder 202 Kalorier, 19 g Karbo, 10 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pastaen som anvist på pakken. Hell gjerne litt olivenolje over pastaen for å unngå at den blir klebrig.
Kutt tomater og fetaost i passelige biter.
Legg pastaen i en bolle og bland inn LobNobs, tomater, salat og fetaost. Du velger selv hvor mye salat, tomat og fetaost du bruker – her kan du prøve deg litt fram.
Vi har brukt hjemmelaget pesto som saus i denne pasta salaten.
Ved servering hell litt ekstra pesto over og gjerne litt fersk basilikum til pynt!
Vår variant av hjemmelaget pesto (uten pinjekjerner) – superenkelt og passer til det meste:
En bunt fersk basilikum
½ -1 fedd hvitløk
50 g parmesan i litt tynne skiver
1-2 dl nøytral olivenolje (som ikke er skarp på smak)
Litt salt
Her har vi kun brukt kun basilikumbladene, ikke stilken.
Slik gjør du det:
Putt basilikum, hvitløk, parmesan og olivenolje i en blender.
Miks til ønsket konsistens og smak til med salt.
Blir det for lite av enten olje, salt eller parmesan etter din smak – ja, da tilsetter du litt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 33700)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2018-03-06
Oppdatert dato:2018-03-06