Pasta med LobNobs og parmesan



Pasta med LobNobs og parmesan oppskrift.
Fotograf: Sibelia
Ypperlig rett både til lunsj og middag.

Hvis du liker både pasta carbonara og fisk, så vil du digge denne retten. LobNobs er hovedingrediensen i denne pastaretten og har et høyt innhold av fisk, vitamin D og protein. Om du vil variere litt så kan du ha en rå eggeplomme også og få enda mer vitamin D på kjøpet.
Vitamin D bidrar til normalt opptak av kalsium, som du finner både i fløten og osten, og normale knokler og tenner. Spis minst 1/2 pakke LobNobs for gunstig virkning av vitamin D.


Oppskriften inneholder 205 Kalorier, 27 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pasta med LobNobs og parmesan er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1pakkeLobNobs
250grfersk tagliatelle
1feddhvitløk, finkuttet
1,5dlmatfløte
1dashsalt
1dashPepper (om ønskelig)
1ssParmesan, revet
1håndfull(er)Ruccola (eller annen salat)




Kalorier og næringsinnhold i Pasta med LobNobs og parmesan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier205.07588.24Kcal
Protein9.1726.30gram
Karbohydrat27.4478.71gram
Kostfiber1.464.19gram
Fett6.1917.76gram
Mettet fett3.289.41gram
Salt1.213.47gram
Pris på oppskriftenKr 7.93Kr 22.75Kr .-
Hele oppskriften veier574 totalt287 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Kok pasta som angitt på pakken.
Stek finkuttet hvitløk i litt olivenolje i ca. 30 sekund – da kommer både den nydelige smaken og lukta godt fram.
Tilsett ønsket mengde matfløte og kok dette litt inn.
Tilsett pastaen.
Prøv deg fram og smak til med salt og eventuelt svart pepper. Ved servering legg rikelig med LobNobs på toppen og dryss litt revet parmesan over.
Serveres med ruccola, eller annen salat om ønskelig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Sibelia
(Intern: 33689)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Innlagt dato:2018-03-05
Oppdatert dato:2018-03-05
Lesere: 381 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fisk i pasta.Fisk i pasta.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med LobNobs og parmesan.Pasta med LobNobs og parmesan.
Denne retten har 205,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også LobNobs med fersk pasta og hjemmelaget pesto.LobNobs med fersk pasta og hjemmelaget pesto.
Denne retten har 235,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lun pasta med LobNobs og fetaost.Lun pasta med LobNobs og fetaost.
Denne retten har 203,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med LobNobs, grønnsaker og parmesan.Pasta med LobNobs, grønnsaker og parmesan.
Denne retten har 93,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.