Fotograf:Sibelia Ypperlig rett både til lunsj og middag.
Hvis du liker både pasta carbonara og fisk, så vil du digge denne retten. LobNobs er hovedingrediensen i denne pastaretten og har et høyt innhold av fisk, vitamin D og protein. Om du vil variere litt så kan du ha en rå eggeplomme også og få enda mer vitamin D på kjøpet. Vitamin D bidrar til normalt opptak av kalsium, som du finner både i fløten og osten, og normale knokler og tenner. Spis minst 1/2 pakke LobNobs for gunstig virkning av vitamin D.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pasta med LobNobs og parmesan med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
205.07
588.24
Kcal
Protein
9.17
26.30
gram
Karbohydrat
27.44
78.71
gram
Kostfiber
1.46
4.19
gram
Fett
6.19
17.76
gram
Mettet fett
3.28
9.41
gram
Salt
1.21
3.47
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.93
Kr 22.75
Kr
.-
Hele oppskriften veier
574 totalt
287 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Kok pasta som angitt på pakken.
Stek finkuttet hvitløk i litt olivenolje i ca. 30 sekund – da kommer både den nydelige smaken og lukta godt fram.
Tilsett ønsket mengde matfløte og kok dette litt inn.
Tilsett pastaen.
Prøv deg fram og smak til med salt og eventuelt svart pepper.
Ved servering legg rikelig med LobNobs på toppen og dryss litt revet parmesan over.
Serveres med ruccola, eller annen salat om ønskelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 33689)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2018-03-05
Oppdatert dato:2018-03-05
Lesere: 563 totalt.