Makrell og pigghå i tomat- og paprikagele inneholder
85 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Makrell og pigghå i tomat- og paprikagele har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell og pigghå i tomat- og paprikagele er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5405 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell og pigghå i tomat- og paprikagele!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.54 | 167.98 | Kcal |
Protein | 5.85 | 11.62 | gram |
Karbohydrat | 1.69 | 3.36 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 1.73 | gram |
Fett | 4.55 | 9.04 | gram |
Mettet fett | 0.75 | 1.49 | gram |
Alkohol | 1.67 % | | | |
Salt | 0.44 | 0.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.09 | Kr 14.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 987 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kle en avlang kakeform (1,5 l) eller lignende med kjøkkenfilm. Tomatjuice, hvitvin, estragon, seltin og den nykvernede pepperen has i en bolle. Rør så i den smeltede gelatinen. Legg et lag med pigghå i bunnen av formen. Hell over tomatgelé slik at det dekker. Legg i tomat og paprikaterninger. Hell over litt gelé. Legg så på makrell. Hell over gelé. Dekk med kjøkkenfilm på toppen. Avkjøl i ca. 10-12 timer.
Vinaigrette:
Sjalottløk, eddik og hvitvin kokes i ca. 2-3 min. Avkjøles. Rør så i olje, tomatterninger og gressløk, seltin og pepper til slutt.
Når du anretter geleen, skjær den med kjøkkenfilmen på, og ta den av etter at du har lagt geleen på tallerkenen.
Server med en hvitvin
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2974)
Tilberedningstid:
75 min
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-01
Oppdatert dato:2003-01-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.