Mandel kavringer glutenfrie inneholder
423 Kalorier,
51 g Karbo,
5 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Mandel kavringer glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandel kavringer glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Mandel kavringer glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 423.20 | 1 626.95 | 81.35 | Kcal |
Protein | 5.43 | 20.88 | 1.04 | gram |
Karbohydrat | 50.67 | 194.80 | 9.74 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 5.69 | 0.28 | gram |
Fett | 21.76 | 83.65 | 4.18 | gram |
Mettet fett | 11.25 | 43.25 | 2.16 | gram |
Salt | 0.63 | 2.44 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.93 | Kr 18.95 | Kr 0.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 384 totalt | 384 pr porsj | 19 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
kaker
Rør smør og sukker porøst. Bland i egget.
Tilsett alt det andre og arbeid sammen.
Deigen deles i 2 deler og rulles ut i lengder som legges på en plate med bakepapir.
Stek ved 225 grader i ca 10 minutter.
La de kjølne og skjær de i 2 cm brede biter.
Rist det tørre ved 225 grader i ca 5 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3628)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-06
Oppdatert dato:2003-03-06
Lesere:
4549 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift