Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Skrell og skjær mango i små biter.
Hakk hvitløk, og riv ingefær fint. Del chili på langs, skrap ut noen av frøene og finhakk.
Ha alle ingrediensene i en liten kjele og kok opp. Senk varmen og la alt småkoke i ca 10 minutter, til mangobitene er myke og blanke. Kjør massen i hurtigmikser eller med stavmikser til den er så fin/ grov som du vil ha den.
Smak eventuelt til med sukker og salt.
Server mangochutney til indisk mat eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 21938)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Chutney Land:
India Innlagt dato:2006-05-07
Oppdatert dato:2022-06-13