Marinert andebryst





Marinert andebryst inneholder 113 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Marinert andebryst har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert andebryst er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkandebryst uten skinn
4ssolje
3stkrøde paprikaer i tynne strimler
1stk storløk i skiver
1stkchili, uten kjerne, hakket
100grris, kokt
2tssukker
250grspinat, strimlet
1bunt(er)gressløk, hakket

Sitron- og soyamarinade:

1stksitron, saften
4sshonning
3sssoyasaus, mørk
2ssolivenolje
2feddhvitløkfedd, knust og hakket
1dashnykvernet svart pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert andebryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.52711.46Kcal
Protein9.5160.13gram
Karbohydrat5.7736.48gram
Kostfiber0.865.44gram
Fett5.5234.90gram
Mettet fett1.257.90gram
Salt0.422.64gram
Pris på oppskriftenKr 21.83Kr 138.03Kroner
Hele oppskriften veier2 529 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til marinaden blandes sitronsaft, honning, soyasaus, olivenolje, hvitløk og litt nykvernet pepper i en stor bolle. Legg i andebrystene, og vend dem i marinaden.

Dekk til og avkjøl, og snu dem så ofte som mulig. Ta så ut andebrystene, og rist av overflødig marinade. Ta vare på resten.

Varm 2 ss olje i en stekepanne. Legg i kjøttet. Stek det på sterk varme i 5 minutter på hver side, og skru ned varmen. Stek i 5 minutter til på hver side. Ta kjøttet av varmen, og la det hvile i pannen slik at kraften ikke renner ut.

Varm 2 ss olje i en wok. Fres i paprika, løk og chili i 5 minutter. Bland i kokt ris, og fres videre i 5 minutter.

Dryss i sukker, strimlet spinat og halvparten av gressløken. Fres i 3 minutter til spinaten så vidt er myk.

Imens skjærer du opp kjøttet, og heller sjyen i en liten kjele. Tilsett resten av marinaden og kok opp.

Legg risen på varme tallerkener, med andebrystet på toppen. Ha på saus og resten av gressløken. Server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7995)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 13877 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.