Marinert hvitløkfedd inneholder
154 Kalorier,
5 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Marinert hvitløkfedd har ingen allergener
Marinert hvitløkfedd er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3774 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert hvitløkfedd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.23 | 1 218.42 | Kcal |
Protein | 2.71 | 21.41 | gram |
Karbohydrat | 5.38 | 42.50 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 5.93 | gram |
Fett | 11.50 | 90.85 | gram |
Mettet fett | 1.63 | 12.88 | gram |
Alkohol | 2.41 % | | | |
Salt | 0.44 | 3.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.96 | Kr 86.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 790 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,95 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hvitløkene i fedd og forvell dem raskt i kokende vann. Nå går det lettere å gni skallet av.
Legg de skrelte feddene i en kjele, hell på vin og eddik og kok opp. La det småkoke i 1-2 minutter. Feddene skal fortsatt være spenstige.
Legg feddene lagvis med chilipepper, salt og urter i et glass. Hell på væsken og la alt avkjøles.
Hell oljen forsiktig over som en ekstra luftbeskyttelse. Dekk med lokk, og sett glasset svalt minst et par dager før du spiser feddene. De holder seg flere uker i kjøleskapet, bare du ikke stikker fingrene ned i glasset.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9532)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift