Fotograf:
Kylling.no
Marinert kalkunrulade på tortilla-tårn inneholder
203 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Marinert kalkunrulade på tortilla-tårn har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sesam, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert kalkunrulade på tortilla-tårn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4938 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert kalkunrulade på tortilla-tårn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 202.94 | 1 040.27 | Kcal |
Protein | 8.34 | 42.75 | gram |
Karbohydrat | 10.58 | 54.23 | gram |
Kostfiber | 1.62 | 8.30 | gram |
Fett | 13.78 | 70.64 | gram |
Mettet fett | 3.53 | 18.09 | gram |
Salt | 1.41 | 7.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.20 | Kr 42.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 025 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fileten i skiver litt på skrå. Bruk håndflaten og trykk dem litt ut. Mariner skivene i 1/2 time, gjerne lenger. Ta dem opp av marinaden, og tørk dem lett. Legg en tynn skive ost på hver filet, dryss over hakket timian og litt kvernet pepper. Rull sammen og fest med en tannpirker. Stek rullene raskt i en panne med smør eller olje. Osten skal bare så vidt smelte, ikke renne ut. Stekes rullene på grillen bør tannpirkene ha ligget først i litt kaldt vann.
Skjær tortillaene i trekantsnipper og pensle med olje. Legg trekantene på en stekerist, slik at noe av den brede enden henger ned mellom sprinklene på risten. De ferdigstekte snippene ser ut som en L. Sett en stekeplate med folie under, slik at oljen ikke drypper ned i ovnen. Stek tortillasnippene sprø i ovn ved 175 °C i ca. 10 minutter. Stek eventuelt i flere omganger. Legg de ferdigstekte tortillasnippene på et husholdningspapir. Snippene kan stekes ferdig i god tid. De holder seg lenge sprø.
Avokadokrem:
Mos avokadoene med en gaffel og press over litt sitronsaft. Bland avokadoen med resten av ingrediensene. Dekk til og sett kremen kaldt til den skal brukes. Legg en skje avokadokrem på tortillasnippenes brede ende og sett en kalkunrull oppå. Pynt med litt timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 15058)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-06
Oppdatert dato:2003-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift