Marinert rådyrgryte



Marinert rådyrgryte inneholder 90 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Marinert rådyrgryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert rådyrgryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 11 lesere
Lesere: 20804 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grbenfritt kjøtt av rådyr eller 1,2 kg kjøtt med ben
2ssMargarin
1tssalt
1krmpepper
1tspaprikapulver
4 dl avsilt marinade
2sstomatpuré
Ca 9stksmåløk
Ca 1,5stkgulrøtter
2dlcréme fraîche

Marinade:

5dløl
1stk storløk
4stkkryddernelliker
8stkpepperkorn, hele og 10 einerbær
1tstimian




Næringsdeklarasjon for Marinert rådyrgryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90.05425.85Kcal
Protein6.3930.22gram
Karbohydrat3.0614.47gram
Kostfiber0.713.36gram
Fett4.8723.03gram
Mettet fett2.5912.25gram
Alkohol1.00 %
Salt0.462.17gram
Pris på oppskriftenKr 11.64Kr 55.05Kroner
Hele oppskriften veier1 892 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,59 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Bland ingrediensene til marinaden (skrell og del løken, knus pepper og einerbær). Legg kjøttet i doble plastposer. Hell i marinaden. Knyt igjen posen og la den ligge kjølig. Mariner i ca 1 døgn. Snu posen noen ganger under marineringen. La kjøttet renne av. Ta vare på marinaden.

Varm smør i stekepannen og brun kjøttet. Ha ikke i for mye kjøtt om gangen. Da avkjøles pannen og det blir vanskelig å få jevn bruning. Ha kjøttet over i en gryte. Strø på salt, pepper og paprikapulver.

Tilsett den avsilte marinaden og tomatpuré. La koke i ca 1 time eller til kjøttet er mørt. Skrell småløk og gulrøtter. Del gulrøttene. Ha i løken og gulrøttene og la koke 10-15 minutter til. Rør inn créme fraîche og smak til sausen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10756)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rådyrgryte med hjemmelaget potetmos.Rådyrgryte med hjemmelaget potetmos.
Denne retten har 68,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.