Marinert rådyrgryte





Marinert rådyrgryte inneholder 92 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Marinert rådyrgryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert rådyrgryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grbenfritt kjøtt av rådyr eller 1,2 kg kjøtt med ben
2ssMargarin
1tssalt
1krmpepper
1tspaprikapulver
4 dl avsilt marinade
2sstomatpuré
Ca 9stksmåløk
Ca 1,5stkgulrøtter
2dlcréme fraîche

Marinade:

5dløl
1stk storløk
4stkkryddernelliker
8stkpepperkorn, hele og 10 einerbær
1tstimian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert rådyrgryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.65433.41Kcal
Protein6.4130.31gram
Karbohydrat3.0614.47gram
Kostfiber0.753.55gram
Fett5.0323.79gram
Mettet fett2.6112.34gram
Alkohol1.00 %
Salt0.462.19gram
Pris på oppskriftenKr 11.64Kr 55.05Kroner
Hele oppskriften veier1 892 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Bland ingrediensene til marinaden (skrell og del løken, knus pepper og einerbær). Legg kjøttet i doble plastposer. Hell i marinaden. Knyt igjen posen og la den ligge kjølig. Mariner i ca 1 døgn. Snu posen noen ganger under marineringen. La kjøttet renne av. Ta vare på marinaden.

Varm smør i stekepannen og brun kjøttet. Ha ikke i for mye kjøtt om gangen. Da avkjøles pannen og det blir vanskelig å få jevn bruning. Ha kjøttet over i en gryte. Strø på salt, pepper og paprikapulver.

Tilsett den avsilte marinaden og tomatpuré. La koke i ca 1 time eller til kjøttet er mørt. Skrell småløk og gulrøtter. Del gulrøttene. Ha i løken og gulrøttene og la koke 10-15 minutter til. Rør inn créme fraîche og smak til sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10756)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 18345 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.