Marinert rapphøne



Marinert rapphøne inneholder 122 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Marinert rapphøne har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert rapphøne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5942 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkrapphøns, 600-800 g
1tssalt
1krmpepper

Marinade:

2ssgressløk, hakket
2sspersille, hakket
2sskjørvel, hakket
0,5ssestragon
2stksjalottløk
150grsjampinjonger
2stksitroner
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking
1dlcrème fraiche til saus




Næringsdeklarasjon for Marinert rapphøne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.41408.25Kcal
Protein14.6848.96gram
Karbohydrat1.183.94gram
Kostfiber0.642.13gram
Fett6.4121.38gram
Mettet fett2.698.97gram
Salt0.612.02gram
Pris på oppskriftenKr 12.79Kr 42.66Kroner
Hele oppskriften veier1 334 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,85 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll dem. Del hver rapphøne i 4 deler. Legg bitene i en skål. Salt og pepre.

Bland krydderurtene med skrelt løk og hakkede sjampinjonger. Press saften av sitronen og bland den i marinaden. Hell blandingen over kjøttet. Dekk skålen og la kjøttet stå kaldt i minst 8 timer. Vend fuglebitene av og til.

Ta opp fuglebitene, skrap bort det grønne og tørk dem. Sil marinaden. Ta vare på den og løksoppblandingen.

Smelt matfettet i en jerngryte. Legg i fuglebitene og brun dem på alle sider. Hell over den silte marinaden og la fuglene ettersteke under lokk i ca 25 minutter.

Ta opp fuglebitene. Rør i løksoppblandingen og crème fraiche. Gi sausen et oppkok.

Hell sausen over rapphønsene og server dem med pasta og en blandet salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8091)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 257,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.