Marinert rapphøne inneholder
122 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Marinert rapphøne har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert rapphøne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5942 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert rapphøne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.41 | 408.25 | Kcal |
Protein | 14.68 | 48.96 | gram |
Karbohydrat | 1.18 | 3.94 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 2.13 | gram |
Fett | 6.41 | 21.38 | gram |
Mettet fett | 2.69 | 8.97 | gram |
Salt | 0.61 | 2.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.79 | Kr 42.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll dem. Del hver rapphøne i 4 deler. Legg bitene i en skål. Salt og pepre.
Bland krydderurtene med skrelt løk og hakkede sjampinjonger. Press saften av sitronen og bland den i marinaden. Hell blandingen over kjøttet. Dekk skålen og la kjøttet stå kaldt i minst 8 timer. Vend fuglebitene av og til.
Ta opp fuglebitene, skrap bort det grønne og tørk dem. Sil marinaden. Ta vare på den og løksoppblandingen.
Smelt matfettet i en jerngryte. Legg i fuglebitene og brun dem på alle sider. Hell over den silte marinaden og la fuglene ettersteke under lokk i ca 25 minutter.
Ta opp fuglebitene. Rør i løksoppblandingen og crème fraiche. Gi sausen et oppkok.
Hell sausen over rapphønsene og server dem med pasta og en blandet salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8091)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift