Middelhavstian (tomatform m/aubergine og slangeagu inneholder
22 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Middelhavstian (tomatform m/aubergine og slangeagu har ingen allergener
Middelhavstian (tomatform m/aubergine og slangeagu er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Middelhavstian (tomatform m/aubergine og slangeagu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 21.99 | 70.20 | Kcal |
Protein | 0.94 | 3.00 | gram |
Karbohydrat | 3.40 | 10.85 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 5.52 | gram |
Fett | 0.13 | 0.42 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.03 | gram |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.16 | Kr 10.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 193 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens løken og skjær dem i tynne skiver som stekes i olivenolje 8-10 min. Tilsett strimlet rød paprika og stek videre i ca. 8 min til alt er mørt. Forvarm ovnen til
100 grader C. Skjær auberginen i ca. 1/2 cm. tykke skiver og legg de på en smurt bakeplate. Vend auberginskivene i olje og dryss dem med litt salt. Sett dem i ovnen i ca. 5-10 min. - til de er bløte. Skru ovnen ned til 160 grader C. Skrell agurkene (lag gjerne striper av det grønne) og skjær dem i 1/2 cm tykke skiver.
Fjern stilken på tomatene og skjær dem i 1/2 cm. tykke skiver. Dekk bunnen av et ildfast smurt fat med løk og paprika og dryss over timian og presset hvitløk, så aubergine, tomater og agurk "taksteinslagt" på toppen. Krydre med salt og pepper. Bakes i ovn ca. 50 min. Dryss med parmesan ost og stek videre i ca. 10 min. til parmesanen er smeltet. Kan serveres varm, lun eller kald. Serveres som en selvstendig rett eller som tilbehør til kjøttretter eller for eksempel til grillmat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 517)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-20
Oppdatert dato:2002-07-20
Lesere:
2579 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift