Fotograf:
Frukt.no
Min egen plommepai inneholder
170 Kalorier,
24 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Min egen plommepai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Min egen plommepai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11100 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Min egen plommepai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.37 | 2 521.27 | Kcal |
Protein | 3.63 | 53.72 | gram |
Karbohydrat | 24.48 | 362.27 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 20.42 | gram |
Fett | 6.13 | 90.72 | gram |
Mettet fett | 2.45 | 36.26 | gram |
Salt | 0.10 | 1.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.34 | Kr 64.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 480 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre margarin og mel. Bland i melis og cottage cheese og kna sammen til en smidig deig.
Kjevle deigen ut og kle en 26 cm paiform. Prikk deigen med en gaffel og forstek bunnen ved 200°C i ca. 10 min. Avkjøl.
Fjern plommesteinene. Legg plommene tett i tett i bunnen av paiformen. Dryss på litt av sukkeret. Visp sammen egg, fløte, sukker og vaniljesukker og hell det over plommene.
Stek paien ferdig ved 180 grader C i ca. 45 min. Server paien lun, gjerne med vaniljeis eller vaniljekrem til. Nydelig!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968534)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift