Fotograf:Frukt.no Plommer passer perfekt til pai. Server paien lun, gjerne med vaniljeis eller vaniljesaus.
Oppskriften inneholder 178 Kalorier, 24 g Karbo, 4 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ha ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin og kjør den raskt sammen til en smidig deig.
Klem eller klapp deigen ut i en paiform - 26 cm. i diameter. Sett den kjølig i 20 minutter.
Prikk paibunnen med en gaffel og stek bunnen i ca. 10 minutter på 200 grader C.
Avkjøl.
Fjern plommesteinene. Legg plommene tett i tett i bunnen av paiformen. Dryss på litt av sukkeret. Visp sammen egg, fløte, sukker og vaniljesukker og hell det over plommene.
Stek paien ferdig på 180 grader C i ca. 45 min.
Server paien lun, gjerne med vaniljeis eller vaniljekrem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34237)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-08-18
Oppdatert dato:2018-08-18