Fotograf:Matprat.no En søt, frisk og enkel sommerterte til glade sommerkvelder!
Oppskriften inneholder 298 Kalorier, 49 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør margarin og sukker til en myk blanding. Rør inn ett og ett egg, tilsett vann, mel og bakepulver. La den stå kaldt i 30 minutter. Trykk deigen ut i en 24 cm form og legg på skiver av marsipan.
Del plommer i biter og ta ut steiner. Ha dem over i en kjele, tilsett sukker og kok til plommene er myke. Trekk kjelen til side og tilsett potetmelsjevning i en tynn stråle. Rør hele tiden og la det hele få ett raskt oppkok. Avkjøl litt.
Bre vaniljekrem over paideigen og legg på plommesyltetøy. Stek kaken på 180°C i ca. 40 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 441)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2021-09-09