Fotograf:
Melk.no
Plommepai er passende på høsten. Forutsetter at man evt har lagd plommekompott først. Men denne kan også fylls med mye annet. Oppskriften inneholder
301 Kalorier,
25 g Karbo,
6 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Plommepai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3837 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Plommepai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 301.47 | 333.35 | Kcal |
Protein | 5.64 | 6.24 | gram |
Karbohydrat | 25.05 | 27.70 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 1.13 | gram |
Fett | 19.63 | 21.71 | gram |
Mettet fett | 12.05 | 13.32 | gram |
Salt | 0.28 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.52 | Kr 5.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 663 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag mørdeig ved å smuldre smør, mel og tilsett egg og kesam.
La deigen hvile en times tid før du bruker den.
Kjevle deigen flat og fyll den ene halvparten med plommekompott. Strø evt. litt sukker over.
Brett den syltetøyfrie halvdelen over den andre, og trykk deigen sammen i sidene. Stek paien i panne eller aluminiumsfolie i 20 min. Legg event. to smørklatter like før servering.
Vaniljekesam smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30612)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Innlagt dato:2014-08-26
Oppdatert dato:2014-08-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift