Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Plommepai med mandler med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
266.60
4 497.22
449.72
Kcal
Protein
4.48
75.57
7.56
gram
Karbohydrat
21.68
365.72
36.57
gram
Kostfiber
2.05
34.58
3.46
gram
Fett
17.54
295.88
29.59
gram
Mettet fett
8.15
137.48
13.75
gram
Salt
0.12
2.07
0.21
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.21
Kr 87.89
Kr 8.79
.-
Hele oppskriften veier
1 687 totalt
1 687 pr porsj
169 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
porsjoner
Bland sammen matfett, hvetemel, sukker og vann til en jevn deig. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 28 cm i diameter. Prikk med en gaffel. La deigen stå kaldt i 30 minutter.
Mal mandlene. Bland deretter alle ingrediensene til fyllet, og ha dette i paiskallet. Del plommene i to og fjern kjernene. Trykk de halve plommene ned i røren. Stekes i nedre delen av ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter. Server paien lunken med vaniljesaus, is eller lettvispet krem. Sikt over litt melis like før servering.
Plommene kan byttes ut med andre frukter eller bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33898)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16
Lesere: 1006 totalt.