Mørlefse fra Østfold inneholder
336 Kalorier,
55 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Mørlefse fra Østfold har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mørlefse fra Østfold er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8599 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Mørlefse fra Østfold med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 335.70 | 8 675.97 | 433.80 | Kcal |
Protein | 5.73 | 148.09 | 7.40 | gram |
Karbohydrat | 54.73 | 1 414.46 | 70.72 | gram |
Kostfiber | 1.93 | 49.88 | 2.49 | gram |
Fett | 10.00 | 258.44 | 12.92 | gram |
Mettet fett | 6.07 | 156.88 | 7.84 | gram |
Salt | 0.29 | 7.57 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.53 | Kr 65.39 | Kr 3.27 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 584 totalt | 2 584 pr porsj | 129 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
lefser
Smelt smøret. Tilsett rømme, sukker, egg, sirup, melk og hjortetakksalt. Sikt sammen mel og bakepulver. Alt bør være romtemperert.
Kjevle ut 16-20 runde lefser på størrelse med en tallerken. Stek på plate i stekeovn ved 225 C i ca 3 minutter.
Mørlefse egner seg godt til frysing. Smør med smørkrem og dryss med kanel ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13048)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift