Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Muslingsuppe med gresskar og sopp oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Muslingsuppe med gresskar og sopp



Muslingsuppe med gresskar og sopp inneholder 65 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Muslingsuppe med gresskar og sopp har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Muslingsuppe med gresskar og sopp er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
0,5kghjertemuslinger
2dltorskebuljong
0,5dlhvitvin
1stkpersillerot
2feddhvitløk
2stkgulrot
1stkpurre - det hvite
75grHokkaido gresskar
2grsafran
20grsmør
50grsopp - gjerne kantarell
25grtørket pepperbacon - skåret i små terninger
sitronsaft




Næringsdeklarasjon for Muslingsuppe med gresskar og sopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64.69448.63Kcal
Protein7.7053.40gram
Karbohydrat2.0514.22gram
Kostfiber1.087.49gram
Fett2.3516.30gram
Mettet fett1.077.42gram
Alkohol0.34 %
Salt0.191.31gram
Pris på oppskriftenKr 23.52Kr 163.11Kroner
Hele oppskriften veier1 387 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll hjertemuslingene godt. Skrell og skjær urtene i terninger. Sauter dem i en gryte smøret til de er lett møre. Skru opp varmen og ha muslingene ved. Hell vin og buljong på, legg lokk på gryten og damp muslingene i ca. 5 min. Fjern de muslinger, som ikke har åpnet seg.
Ta muslinger og urter opp og sikt suppen gjennom et klede. Skrell muslingene ut av skallen og fjern skallene vekk.
Skyll gresskaret grundig, del det midt over, skrap kjernene ut med en skje. Skjærgresskaret i små terninger og sauter dem i halvdelen av smøret med safran til de er møre. Skjær soppene i mindre stykker og sauter dem litt av gangen i en panne med resten av smøret til de er gyldne. Rist baconterningene til de er sprø. Like før servering kokes suppen opp.
Vend gresskar, bacon og sopp sammen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha det i en suppeterrin eller tallerken og hell den varme muslingsuppe over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26566)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-07
Oppdatert dato:2009-11-07
Lesere: 1986 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.