Økologisk rabarbrasuppe med geitostkrem inneholder
90 Kalorier,
10 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Økologisk rabarbrasuppe med geitostkrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Økologisk rabarbrasuppe med geitostkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3684 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Økologisk rabarbrasuppe med geitostkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.81 | 424.31 | Kcal |
Protein | 2.00 | 9.45 | gram |
Karbohydrat | 10.18 | 48.10 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 6.71 | gram |
Fett | 4.25 | 20.08 | gram |
Mettet fett | 2.67 | 12.61 | gram |
Salt | 0.03 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.99 | Kr 23.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 890 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Suppen
Kutt rabarbrastilkene grovt. Ta vare på de aller fineste delene av stenglene.
Disse fineste bitene kuttes i små fine biter av jevn størrelse.
Kok de grovhakkede bitene sammen med vann, krydder og sukker, revet skall og saft fra limen.
Kok i ca 15 minutter.
Sil fra rabarbraen og krydderiet.
Smak om suppen er nok søt, hvis ikke tilsett mer sukker.
Kok inn suppen til ca ½ liter.
Hell suppen over de små rabarbrabitene som du kuttet tidligere, sett til avkjøling.
Geitostkrem
Pisk fløten med sukkeret og tilsett osten.
Smelt sjokoladen og tilsett denne i en tynn stråle.
Sett kjølig
Ved servering fylles en skål med rabarbrasuppen, legg en stor skje med Geitostkrem midt i , Pynt med
jordbær og fersk peppermynte
Oppskriften er utarbeidet av Siv Hilde Lillehaug, som del av det nasjonale pilotprosjeket
”Utvikling av økologisk geitehold”.
Prosjekteier er Fylkesmannen i Nordland og Økoringen Nordre
Nordland har prosjektledelsen.
Les mer om prosjektet på http://www.fylkesmannen.no/okogeit
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Siv Hilde Lillehaug
(Intern: 22776)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Innlagt dato:2006-09-03
Oppdatert dato:2006-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift