Østers Rockefeller





Østers Rockefeller inneholder 162 Kalorier, 5 g Karbo, 4 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Østers Rockefeller har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Østers Rockefeller er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
24stkøsters
125grsmør
0,75dlpersille, finhakket
0,5dlselleri, finhakket
0,75dlsjalottløk, finhakket
1feddhvitløk
4bunt(er)brønnkarse
0,75dlfenikkel, finhakket
60grloff, revet
0,5dlpernod eller anislikør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Østers Rockefeller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier162.02359.56Kcal
Protein4.018.90gram
Karbohydrat4.7910.63gram
Kostfiber1.012.24gram
Fett12.4227.56gram
Mettet fett7.6516.98gram
Alkohol1.86 %
Salt0.471.04gram
Pris på oppskriftenKr 20.10Kr 44.61Kroner
Hele oppskriften veier888 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Oysters Rockefeller)

Mens stekeovnen står og blir varm, gjør man i stand østersene, som åpnes men ligger i skallene. Ta vare på eventuell kraft. Legg seks østers i hver av de fire ildfaste formene eller smelt smøret i en kasserolle, tilsett persille, selleri, løk og finhakket hvitløk og la blandingen stå og surre noen minutter.

Tilsett finhakket brønnkarse og fennikel og la blandingen surre enda noen minutter til den er myk. Tilsett et par ss østerskraft.

Findel blandingen i hurtigmikser, tilsett revet loff og smak til med salt, pepper og pernod. Legg 1 liten skje av blandingen på hvert enkelt østers, fordel den helt ut til skallkanten. Sett formene i stekeovnen ved 250 C og gratiner retten til sausen begynner å småboble, 3-4 minutter. Server straks den er ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6267)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 4449 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.