Østers Rockefeller inneholder
162 Kalorier,
5 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Østers Rockefeller har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Østers Rockefeller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Østers Rockefeller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.02 | 359.56 | Kcal |
Protein | 4.01 | 8.90 | gram |
Karbohydrat | 4.79 | 10.63 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 2.24 | gram |
Fett | 12.42 | 27.56 | gram |
Mettet fett | 7.65 | 16.98 | gram |
Alkohol | 1.86 % | | | |
Salt | 0.44 | 0.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.10 | Kr 44.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 888 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Oysters Rockefeller)
Mens stekeovnen står og blir varm, gjør man i stand østersene, som åpnes men ligger i skallene. Ta vare på eventuell kraft. Legg seks østers i hver av de fire ildfaste formene eller smelt smøret i en kasserolle, tilsett persille, selleri, løk og finhakket hvitløk og la blandingen stå og surre noen minutter.
Tilsett finhakket brønnkarse og fennikel og la blandingen surre enda noen minutter til den er myk. Tilsett et par ss østerskraft.
Findel blandingen i hurtigmikser, tilsett revet loff og smak til med salt, pepper og pernod. Legg 1 liten skje av blandingen på hvert enkelt østers, fordel den helt ut til skallkanten. Sett formene i stekeovnen ved 250 C og gratiner retten til sausen begynner å småboble, 3-4 minutter. Server straks den er ferdig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4604 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6267)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.