Omelette Norvegienne til 8 inneholder
210 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Omelette Norvegienne til 8 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omelette Norvegienne til 8 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3134 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omelette Norvegienne til 8!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 209.55 | 421.18 | Kcal |
Protein | 3.94 | 7.92 | gram |
Karbohydrat | 26.29 | 52.84 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 2.69 | gram |
Fett | 9.55 | 19.19 | gram |
Mettet fett | 4.42 | 8.88 | gram |
Salt | 0.17 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.89 | Kr 9.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 608 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Still ovnen på 175 gr varme. Brett sjokoladen i biter og smelt dem (i mikroovn eller over vannbad). Rør inn smør. Pisk egg, sukker og vaniljesukker. Bland eggedosis og sjokolade.
Tilsett mel, bakepulver og hakkede nøtter/ mandler. Lag en form av dobbel aluminiumsfolie (30 x 10 cm). Ha et bakepapir i formen, og bred ut sjokoladerøren. Settes midt i varm ovn, tiden er ca. 20 minutter. La bunnen avkjøle.
Legg den på et ildfast fat. Still ovnen på 250 gr. Pisk sammen eggehviter, sitron og halvparten av sukkeret til marengsen.
Blandingen skal bli ganske fast. Bland inn resten av sukkeret og fortsett piskingen med full effekt.
Fordel halvtinte bær på kakebunnen. Legg iskremblokken oppå og fordel marengsmassen rundt og oppå.
Dryss på mandelspon og sett fatet inn i ovnen et par minutter.
Pass på; dette går fort, og er ferdig når marengsen får fin farge.
Pynt raskt med bær og frisk mynte – og server straks…
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 22783)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-04
Oppdatert dato:2006-09-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift