Orientalsk svinesaute inneholder
133 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Orientalsk svinesaute har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Orientalsk svinesaute er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4595 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Orientalsk svinesaute!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.53 | 692.30 | Kcal |
Protein | 7.68 | 40.12 | gram |
Karbohydrat | 4.48 | 23.40 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 4.02 | gram |
Fett | 9.15 | 47.80 | gram |
Mettet fett | 5.57 | 29.10 | gram |
Salt | 0.26 | 1.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.61 | Kr 34.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 090 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,52 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i 1/2 cm tykke strimler Finhakk løken. Skjær epler i terninger, paprika i strimler og ananas i biter.
2. Lag sjysaus som beskrevet på pakken.
3. Krydre kjøttet med salt og brun det raskt i pannen. Ta det ut av pannen. Fres løk og paprika i ca tre minutter og tilsett så epler og karri. La alt frese litt til.
4. Hell over sjysausen og kremfløte og kok opp. Tilsett mangochutney og ananasbiter og kok opp det hele i ca fem minutter. Smak til med sitronsaft og evt litt salt. Bland sausen med kjøttet, men pass på at det ikke koker. Pynt med pisket krem og mandler. Server retten med ris og loff.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967910)
Kategori:
Gryterett
Land:
India
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift