Ovnsbakt sjørøye inneholder
186 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt sjørøye har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt sjørøye er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6892 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sjørøye!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.75 | 666.94 | Kcal |
Protein | 11.51 | 41.33 | gram |
Karbohydrat | 0.88 | 3.16 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.04 | gram |
Fett | 15.13 | 54.32 | gram |
Mettet fett | 7.33 | 26.32 | gram |
Salt | 0.17 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.96 | Kr 35.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 436 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,89 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skjær hode og spor av fiskene og legg de i et litt høyt smurt ildfast fat. Krydre i buken og utenpå røya med fiskekrydder, salt og pepper.
Fyll buken med persille og/eller purre. Saften av 1 sitron helles over.
Stekes ca 20 minutter ved 225 C.
Ta ut formen og tilsett fløten og strø over revet ost (gauda). Stek videre i ca 25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11312)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift