Ovnsbakte laurbærpoteter med fersk hvitløk inneholder
165 Kalorier,
10 g Karbo,
2 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakte laurbærpoteter med fersk hvitløk har ingen allergener
Ovnsbakte laurbærpoteter med fersk hvitløk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakte laurbærpoteter med fersk hvitløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.13 | 437.18 | Kcal |
Protein | 1.90 | 5.03 | gram |
Karbohydrat | 10.35 | 27.40 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 3.02 | gram |
Fett | 12.65 | 33.49 | gram |
Mettet fett | 1.29 | 3.42 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.58 | Kr 9.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 059 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Potetene skrubbes godt og skjæres i skiver som legges over i en smurt ildfast form.
Fordel laurbærbladene og hele hvitløksfedd. Hell over C. Stekes 50-60 min.?oljen og dryss over salt og pepper. Inn i ovn ved 200 Serveres rykende varm. Herlig bare som en rett i seg selv eller ved siden av spekemat, kjøtt for øvrig, kylling eller fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 355)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-11
Oppdatert dato:2002-07-11
Lesere:
2546 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift