Fotograf:
Kylling.no
Frittata med asparges, potet og chèvre inneholder
121 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Frittata med asparges, potet og chèvre har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frittata med asparges, potet og chèvre er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5811 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frittata med asparges. potet og chèvre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.85 | 330.86 | Kcal |
Protein | 5.49 | 15.03 | gram |
Karbohydrat | 6.08 | 16.65 | gram |
Kostfiber | 0.79 | 2.16 | gram |
Fett | 8.11 | 22.20 | gram |
Mettet fett | 3.69 | 10.10 | gram |
Salt | 0.17 | 0.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.56 | Kr 15.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 643 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek potetene i olivenolje på middels varme ca. 20-25 minutter eller til de har begynt å få litt farge og er møre.
Tilsett aspargesene de siste minuttene og la dem bli myke. Krydre med salt og pepper. Visp sammen egg, fløte/melk, parmesan, salt og pepper.
Hell blandingen over potetene og dryss chèvre på toppen.
Sett inn i ovnen ved 180 °C og stek i ca. 15-20 minutter til eggene har satt seg og frittataen er gyllenbrun på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25314)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-29
Oppdatert dato:2008-11-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift