Til grønn mojo: rens urtene, rist dem tørre og grovhakk bladene Skrell og skjær hvitløken i små terninger. Mos urter, hvitløk, kapers, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hvis sausen er for tykk, tilsett litt grønnsakbuljong.
Til rød mojo: skjær paprika i store biter. Del chilien i to, rens og vask den og fjern frøene. Grovhakk chilien. Skrell og skjær hvitløken i små terninger. Mos paprika, chili, hvitløk, olivenolje og spisskummen. Smak til med salt og pepper. Hvis sausen er for tykk, tilsett litt grønnsakbuljong.
Vask potetene grundig og legg dem i en gryte. Hell 1 liter vann over og tilsett havsalt. Kok potetene i ca. 20 minutter. Hell av vannet og legg dem tilbake i gryten. Ha i sviskene. Sett gryten tilbake på den varme platen og dekk potetene og sviskene med resten av saltet ved å riste på gryten. Server potetene sammen med mojo-sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sunsweet
(Intern: 34749)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2019-10-27
Oppdatert dato:2019-10-27