Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Panna Cotta med bærsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Panna Cotta med bærsaus



Panna Cotta med bærsaus oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Panna Cotta er en italiensk dessert som på godt norsk kan kalles en vaniljepudding eller en vaniljefromasj. Dette er en lett variant hvor vi har brukt kesam istedenfor fløte.

Oppskriften inneholder 106 Kalorier, 15 g Karbo, 4 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Panna Cotta med bærsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2,5dlhelmelk
3sssukker
3plate(r)gelatinplater
3dlvaniljekesam (1 beger = 3 dl)

Bærsaus:

0,5dlvann
0,5dlsukker
50grbringebær
50grblåbær
50grbjørnebær
50grrips
Frisk sitronmelisse til pynt




Næringsdeklarasjon for Panna Cotta med bærsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.15231.54Kcal
Protein3.868.42gram
Karbohydrat14.6331.91gram
Kostfiber1.112.42gram
Fett3.337.26gram
Mettet fett2.084.54gram
Salt0.060.14gram
Pris på oppskriftenKr 6.25Kr 13.63Kroner
Hele oppskriften veier873 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok melk og sukker uten lokk. Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter. Klem vannet godt ut og smelt gelatinen i den kokende melken. Avkjøl melken til romtemperatur, og fjern eventuell snerk og rør inn vaniljekesam. Fordel blandingen i små porsjonsformer eller glass og sett dem kaldt så panna cottaen stivner (ca 4 timer).

Bærsaus
Kok opp vann og sukker. Tilsett sukkerlake og bær i en hurtigmikser eller foodprosessor og kjør dette til en jevn saus.
Du kan benytte de bær typene du måtte ha for hånden. Flere slag eller bare en type.

Hvelv panna cottaene ut på porsjonstallerkener, hell på bærsaus og pynt med litt sitronmelisse.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 26985)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-22
Oppdatert dato:2013-04-22
Lesere: 5887 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Panna Cotta med bærsaus.Panna Cotta med bærsaus.
Denne retten har 106,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rømmefjell med multer og trollkrem.Rømmefjell med multer og trollkrem.
Denne retten har 288,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.