Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt inneholder
141 Kalorier,
4 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5374 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.86 | 164.43 | Kcal |
Protein | 10.76 | 12.56 | gram |
Karbohydrat | 4.25 | 4.96 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 0.53 | gram |
Fett | 8.88 | 10.37 | gram |
Mettet fett | 3.76 | 4.39 | gram |
Salt | 1.81 | 2.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.45 | Kr 16.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 467 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen melk, mel og salt i en bolle. Visp inn egget. Varm opp stekepannen med litt olje. Hell i halvparten av pannekakerøren og stek på begge sider. Hell i resten av røren og stek en pannekake til. Avkjøl.
Smør crème fraiche på pannekakene. Strø over karse og legg på 4 skiver kjøtt. Rull sammen og pakk inn i plastfolie. Legges i kjøleskapet et par timer.
Skjær rullen i centimetertykke skiver rett før servering. Serveres som smårett/forrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10728)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift